Even voorstellen

Nadat ik jaren gewerkt heb als hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg, ben ik me gaan inzetten voor het welzijn van de werkers in de hulpverlening en dienstverlening. Dat doe ik als supervisor, coach en trainer. De afgelopen 10 jaar ben ik in dienst van een GGZ-instelling in Zeeland als supervisor werkzaam geweest. Ik heb veel supervisietrajecten mogen doen, zowel individueel- als groepssupervisie. Ik heb in teams intervisiebijeenkomsten begeleid en trainingen gegeven. Daarnaast kreeg ik aanvragen voor grotere coachingprojecten en heb ik ervaring opgedaan in het coachen van teams op alle niveaus, van medewerkers op de werkvloer tot leidinggevenden en management.

Nu heb ik mijn eigen zaak en werk als zelfstandig supervisor en coach. Het geeft mij veel voldoening om mijn eigen kennis en ervaring in de hulpverlening in te zetten om professionals te helpen om beter uit de verf te komen. Mooi om te zien, dat er opnieuw werkplezier kan ontstaan!

Naast werkplezier zijn de volgende uitgangspunten kenmerkend voor mijn werkwijze: positiviteit, zelfvertrouwen, perspectief, eigen kracht, resultaat, verbinding, groei, proces, dialoog en verandering.

Tevens kan je bij mij terecht voor behandelingen voor Stoppen met Roken en Overgewicht te lijf.

Als je meer wilt weten over mijn werkervaring en gevolgde opleidingen verwijs ik graag naar mijn profielen op:

2000px-LinkedIn_Logo.svg[1]Lvsc