Behandeling Stoppen met Roken

Stoppen met roken begint met een voornemen: “Ik zou graag van mijn rookverslaving af willen”. Als de tijd rijp is kan het voornemen worden omgezet in een besluit: “Ik stop met roken”.
Maar ja, hoe doe je dat? Sommige mensen kunnen het zonder hulp, de meeste mensen zijn toch op zoek naar een ondersteunende methode om succesvol en definitief te stoppen met roken.

In mijn praktijk pas ik een methode toe, die zowel het lichamelijke als het mentale aspect van de rookverslaving aanpakt. Met deze beproefde methode heb ik al veel mensen kunnen helpen bij het stoppen met roken.

Acupunctuur (auriculo-therapie) maakt korte metten met de lichamelijke verslaving. Het zorgt ervoor dat de nicotine in een paar dagen geheel uit het lichaam is verdwenen. Ik plaats drie acupunctuurpuntjes rondom de oorschelp, die een week lang werkzaam zijn. Na een week verwijder ik de puntjes en plaats een nieuw puntje (stabilisatie). Met het verdwijnen van de nicotine is de basis van de lichamelijke verslaving teniet gedaan.

De mentale verslaving wordt benaderd met een gedragstraining (NLP). Je leert om de ingesleten gewoonte het hoofd te bieden en de opgeslagen koppelingen tussen bijvoorbeeld “een moment voor je zelf” en een sigaret, los te maken.

De eerste behandelafspraak duurt ongeveer anderhalf uur en het tweede consult, na een week, ongeveer een kwartier. De totale kosten zijn € 170. De besparing van niet roken loopt al gauw in de duizenden euro’s.
De gezondheid, conditie, smaak en reuk verbeteren aanzienlijk!

Maak vrijblijvend een afspraak op 06 33844378 of info@hopma-sc.nl