Behandeling Overgewicht te Lijf

Je hebt overgewicht en zou daar graag vanaf willen. Je hebt diverse diëten geprobeerd en je raakte wel kilo’s kwijt, maar…. nadat je stopte met het dieet zaten de kilo’s er zo weer aan en je kreeg er nog een aantal extra bij. Dat wil je niet weer.

In mijn praktijk bied ik een behandeling, die zowel het lichamelijke als het mentale aspect van de overmatige eetgewoonte aanpakt.
Met deze beproefde methode heb ik al veel mensen kunnen helpen bij het afvallen en aanleren van een ander eetgedrag, zodat het nieuwe gewicht blijvend is.

Acupunctuur (auriculo therapie) stimuleert de vetverbranding en zorgt ervoor, dat de trek in lekkere dingen (suiker) afneemt zodat je je overgewicht kwijt raakt.
Ik plaats een viertal acupunctuurpuntjes rondom de oorschelp, die drie weken blijven zitten. Na 3 weken verwijder jezelf deze puntjes en nog een week later kom je voor een vervolg consult en plaats ik nieuwe acupunctuurpuntjes.
Hiermee ga je door tot je het gewenste gewicht hebt bereikt.

Je krijgt geen dieet voorschriften, ik geef je alleen een aantal tips om tijdens het afvallen toe te passen. En een aantal tips om je eetgedrag zodanig aan te passen, dat je op je gewenste gewicht blijft.

De eerste behandelafspraak duurt ongeveer anderhalf uur en de vervolgconsulten zijn ongeveer een kwartier. Je krijgt dan nieuwe puntjes en we bespreken de voortgang. De kosten zijn voor het eerste consult €85 en voor de vervolgconsulten €40 per keer.
Je gezondheid en conditie verbeteren aanzienlijk!

Maak vrijblijvend een afspraak op 06 33844378 of info@hopma-sc.nl